Mijn hart maakt een sprongetje

Leuk dat je hier bent!

De online winkel van Dietrix; I Love Kleding

 

Mijn naam is Dietrix en ik woon in Leeuwarden sinds mijn 18e. Ik ben opgegroeid in Dronrijp, een middelgroot dorp vlakbij de hoofdstad van Friesland. Ik heb Communicatie gestudeerd met als richting Grafisch Design. Ontwerpen en tekenen deed ik al van kleins af aan. Altijd knutselen en freubelen, daar stond ik om bekend. En dat is eigenlijk nog steeds zo :) 

 

Ik wist tijdens mijn studie al dat ik een eigen ontwerpbureau wilde. En op mijn 25e ben ik dit gaan realiseren onder de naam Dietrix design & creatie (www.dietrix.nl). Als eenvrouwszaak werk ik nu bijna 10 jaar voor mezelf en dit bevalt erg goed. Ik ontwerp huisstijlen, diverse campagnes en communicatie uitingen voor een gevarieerd aantal klanten. Mooi werk!

 

5 jaar geleden wilde ik graag naast diensten leveren ook iets met verkoop van producten gaan doen. Na een aantal jaar de kledingwebshop I Love Leeuwarden te hebben gerund (a la 'I Love NY') wilde ik meer & een groter publiek bereiken. 

En de domeinnaam www.ilovekleding.nl had ik al eens geclaimd (ingeving).

 

Intussen werd ik moeder (van Krijn - 2014) en raakte in natuurlijk in aanraking met de baby-en kinderkleding wereld. Hier wilde ik meer mee doen… Ik wilde een uniek concept lanceren. Ik ging weer ouderwets tekenen en schetsen… En ik kreeg een mooie tip mee van mijn moeder: "Waarom zijn alle teksten op veel kleding toch altijd in het Engels!!! Waarom ga jij niet iets met Nederlandse teksten bedenken?" Bedankt mam... Het idee werd geboren:

Het label van Dietrix met diverse collecties bestaande uit mooie & unieke hand ontworpen iconen en teksten in het Nederlands.

 

Sinds januari 2016 sta ik hier mee op en ga ik ermee naar bed :) In de positiefste zin van het woord :) 

Ik bleek vol ideeën te zitten en dit houdt niet op. En dit gegeven geeft me enorm veel energie. Mijn doel is om mama's en papa's, hun kinderen en wie dan ook, blij te maken met mijn ontwerpen. Iedere keer als er een e-mail verschijnt met 'Nieuwe bestelling via je webshop van…' maakt mijn hart een sprongetje.

 

Bedankt voor je bezoek, voor het lezen van mijn verhaal, voor het volgen van Dietrix & voor je aankoop :)

 

lieve groeten,

van Dietrix

info@ilovekleding.nl